Interstuhl EVERY EV156


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

bureaustoelen kopen? Koop goedkoop bureaustoelen van Interstuhl Prosedia, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Interstuhl EVERY EV156 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Op de NEN gecertificeerde Interstuhl EVERY EV156 bureaustoel zit je met een lichaamslengte van 151 tot 192 centimeter ergonomisch bij je thuis of op kantoor. Met een ergonomische werkhouding verklein je de kans op lichamelijke klachten. Je neemt een goede en actieve werkhouding aan als je benen, armen en rug een hoek van 90 graden maken. De EVERY bureaustoel heeft verstelbare onderdelen, zodat jij de juiste afstellingen maakt die bij jouw lichaamslengte passen. De lendensteun bij de rugsteun zorgt voor extra ondersteuning bij je onderrug. Je past hiervan de hoogte aan, zodat je de steun op de juiste positie voor je rug plaatst. De wielen van de bureaustoel zijn voor zowel harde als zachte vloeren geschikt. Zo zet je de stoel net zo makkelijk op laminaat als op tapijt neer. … lees meer

Bestel Interstuhl EVERY EV156 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Tot 120 kilogram belasting 8 uur zitten Niet gemonteerd geleverd

Beoordelingen en reviews: Interstuhl EVERY EV156 van Interstuhl Prosedia

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓