Alecto ADB-30 Zwart


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Deurbellen kopen? Koop goedkoop Deurbellen van Alecto, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Alecto ADB-30 Zwart vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Alecto ADB-30 is een draadloze deurbel waar je geen batterijen in hoeft te doen. Het is namelijk een kinetische deurbel: het indrukken van de knop levert de energie waar de deurbel op werkt. De deurbel is verbonden met de meegeleverde draadloze ontvanger. Je stopt deze in een stopcontact, waarna hij geluid maakt en licht geeft als er iemand aanbelt. Hij beschikt namelijk ook over ledverlichting. Kies uit 36 verschillende melodieën en kies zelf het volume van de ontvanger. Dankzij een bereik van maximaal 50 meter hang je de ontvanger op iedere locatie in huis op. … lees meer

Bestel Alecto ADB-30 Zwart vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Deurbel met draadloze ontvanger Werkt op kinetische energie Ontvanger op vaste locatie (netstroom)

Beoordelingen en reviews: Alecto ADB-30 Zwart van Alecto

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 9.5/10
Aantal: 5 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓