Bold Smart Lock SX-33 + Bold Connect


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

deursloten kopen? Koop goedkoop deursloten van Bold, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Bold Smart Lock SX-33 + Bold Connect vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Dit Bold Smart Lock SX-33 pakket bevat een slim deurslot dat je in de cilinder van je voordeur plaatst en een bridge om het slot ook via internet te bedienen. Zo doe je bijvoorbeeld de deur open voor familie of vrienden als je zelf nog niet thuis bent. Als je in de buurt van de voordeur bent, open je de deur handsfree of met een druk op de knop. Het is dan niet nodig om je telefoon te pakken. Heb je geen telefoon bij je? Dan open je de deur door jouw eigen pincode in te voeren met de draaiknop op het slot. Zo kun je altijd naar binnen. Je installeert het slimme slot binnen een paar minuten. Hij werkt op batterijen, die een levensduur van ongeveer 2 jaar hebben. De Bold past op alle deuren met een binnenmaat tot 35 millimeter en een buitenmaat tot 45 millimeter. … lees meer

Bestel Bold Smart Lock SX-33 + Bold Connect vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Geschikt voor eurocilinder en driepuntslot Vervanging van huidige cilinder Openen via wifi of bluetooth

Beoordelingen en reviews: Bold Smart Lock SX-33 + Bold Connect van Bold

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 8.8/10
Aantal: 2 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓