Cellularline Universele Telefoonhouder met Draadloos opladen Luchtrooster


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Telefoonhouders kopen? Koop goedkoop Telefoonhouders van Cellular line, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Cellularline Universele Telefoonhouder met Draadloos opladen Luchtrooster vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Laad je smartphone in de auto op met de Cellularline Universele Telefoonhouder met Draadloos opladen Luchtrooster. Plaats je toestel in de houder en hij begint meteen met opladen. Zo valt je toestel nooit meer uit tijdens het aflezen van navigatie. Je laadt je toestel snel draadloos op. Dit is alleen geschikt toestellen die draadloos opladen ondersteunen zoals Samsungs uit de S en Note serie en iPhones vanaf de iPhone 8. Je hoeft je toestel niet uit het hoesje te halen om op te laden. Plaats je smartphone in de klem. De telefoonhouder plaats je in het luchtrooster van je auto. In de telefoonhouder passen toestellen met een breedte tussen de 67 mm en 85 mm. … lees meer

Bestel Cellularline Universele Telefoonhouder met Draadloos opladen Luchtrooster vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Universeel geschikt toestellen tussen de 67 mm en 85 mm Plaatsing op luchtrooster Met oplader

Beoordelingen en reviews: Cellularline Universele Telefoonhouder met Draadloos opladen Luchtrooster van Cellular line

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓