Satechi Aluminum iMac Monitor Standaard Hub Zilver


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Monitorstandaarden kopen? Koop goedkoop Monitorstandaarden van Satechi, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Satechi Aluminum iMac Monitor Standaard Hub Zilver vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Vergroot het aantal aansluitpoorten van je iMac op je werkplek met de Satechi Aluminum iMac Monitorstandaard Hub. Deze monitorstandaard heeft namelijk 2 usb A poorten, een usb C poort, een 3,5 mm aansluiting en een gleufje voor een (micro)SD kaart. Stroom voor de aansluitingen komt van de usb C kabel, die je aansluit op één van de Thunderbolt 3 poorten van je iMac. Bovendien verminder je schouder- en nekklachten met deze standaard, waarmee je de iMac op ooghoogte zet. Zo zit je comfortabeler voor het scherm, wat fijn is als je lange dagen achter een bureau werkt. Gebruik je een iMac, dan sluit de zilveren kleur mooi aan op de kleur en het design van je iMac. … lees meer

Bestel Satechi Aluminum iMac Monitor Standaard Hub Zilver vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags:

Beoordelingen en reviews: Satechi Aluminum iMac Monitor Standaard Hub Zilver van Satechi

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 7.3/10
Aantal: 1 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓