Gigaset DL780


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Vaste telefoons kopen? Koop goedkoop Vaste telefoons van Gigaset, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Gigaset DL780 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Gigaset DL780 is een set van een vaste bedrade telefoon en een handset. Het basisstation zet je bijvoorbeeld neer in de huiskamer en de handset in je slaapkamer. Zo ben je daar ook bereikbaar. Zowel de bedrade telefoon als de draadloze handset hebben een verlicht scherm, grote verlichte toetsen en een extra luide beltoon. In het telefoonboek is ruimte voor 99 contacten. Met de sneltoetsen op de bedrade telefoon en de handset bel je met één druk op de knop je favoriete contacten of het alarmnummer. Je breidt de Gigaset DL780 uit tot maximaal 4 handsets. Zo ben je ook in andere ruimtes van je huis bereikbaar. … lees meer

Bestel Gigaset DL780 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: 1 bedraad toestel en 1 handset Aanbevolen voor thuisgebruik Geen antwoordapparaat

Beoordelingen en reviews: Gigaset DL780 van Gigaset

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓