Imou Bullet + Imou Ranger IQ


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

IP-camera’s kopen? Koop goedkoop IP-camera’s van IMOU, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Imou Bullet + Imou Ranger IQ vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Dit Imou beveiligingscamera pakket bevat een slimme buitencamera en een draaibare camera voor binnenshuis. De Imou Bullet voor buiten heeft een ingebouwde schijnwerper en een luide sirene. Hij onderscheidt mensen van dieren, zodat je geen onterechte bewegingsmeldingen krijgt. De Imou Ranger IQ is een binnencamera die draait en kantelt, waardoor je grotere kamers in hun geheel bewaakt. Dankzij de Starlight sensor zijn beelden met weinig licht toch in kleur te bekijken. Plaats deze camera in je huiskamer of op kantoor en je kijkt live mee in de ruimte op HD-kwaliteit. Je slaat beelden van beide camera¿s op in de cloud (abonnement nodig), op een nvr of op een sd kaart. Koppel ze aan Google Assistant of Alexa om ze op te nemen in jouw slimme huis. … lees meer

Bestel Imou Bullet + Imou Ranger IQ vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Voor binnen- en buitenshuis Cloud, SD kaart, NAS Instellen: plug & play

Beoordelingen en reviews: Imou Bullet + Imou Ranger IQ van IMOU

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: /10
Aantal: Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓