The Nioh Collection PS5


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Games kopen? Koop goedkoop Games van Sony, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. The Nioh Collection PS5 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Wees de dood te slim af en ontketen je duisternis in The Nioh Collection voor de PlayStation 5. Reis in deze grote collectie door het Japan van het Sengoku-tijdperk. Neem het op tegen afgrijselijke vijanden en legendarische krijgers in bliksemsnelle, brute gevechten. Word een samoerai in Nioh en ontketen daarna je duistere kant in Nioh 2 ¿ beiden prachtig geremastered en verbeterd voor de PS5. In deze game: Ontdek de complete-Nioh saga met de zes grote uitbreidingen. Strijd tegen de yokai-vijanden in een fantastische 120fps met supersnelle laadtijden. Let op: voor gameplay op 120fps is een compatibele monitor vereist die deze functie ondersteunt. … lees meer

Bestel The Nioh Collection PS5 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Actie/avontuur Maximaal 1 speler Single player en online multiplayer

Beoordelingen en reviews: The Nioh Collection PS5 van Sony

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓