QNAP TS-231K + 8TB (2x4TB)


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

NAS kopen? Koop goedkoop NAS van QNAP, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. QNAP TS-231K + 8TB (2x4TB) vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De QNAP TS-231K + Seagate IronWolf 8TB (2x4TB) is geschikt voor gebruik in thuiskantoren of kleine ondernemingen. Met deze combinatie heb je direct voldoende opslag om je NAS als dataserver in te richten voor jouw bedrijf. Je krijgt bij deze bundel namelijk 2 harde schijven meegeleverd die je zelf in de NAS plaatst. Zet ze bijvoorbeeld in een RAID opstelling waarbij je de ene schijf als back-up gebruikt voor de andere schijf. Zo weet je zeker dat er geen belangrijke gegevens verloren gaan. De TS-231K heeft een quad core processor met een kloksnelheid tot 1,7 gigahertz. Hierdoor voer je meerdere eenvoudige taken tegelijk uit en kijk je gerust een filmpje op je telefoon terwijl iemand een document bewerkt op de computer. De 8 terabyte totale opslag van de Seagate IronWolf biedt meer dan genoeg ruimte voor regelmatige back-ups van foto’s, video en documenten. … lees meer

Bestel QNAP TS-231K + 8TB (2x4TB) vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags:

Beoordelingen en reviews: QNAP TS-231K + 8TB (2x4TB) van QNAP

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: /10
Aantal: Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓