NewStar FPMA-D650DBLACK


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

monitorarmen kopen? Koop goedkoop monitorarmen van NewStar, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. NewStar FPMA-D650DBLACK vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Maak van je niet verstelbare monitor een die je op een ergonomische wijze verstelt met de NewStar FPMA-D650BLACK monitorarm. Deze monitorarm is geschikt voor 2 monitoren van 17 tot 27 inch met een maximum gewicht van 7 kilogram per arm. Je bevestigt de monitorarm met de klem aan het bureau, waardoor je monitor als het ware boven het bureau zweeft. Hierdoor heb je meer ruimte voor je papieren of randapparatuur. De monitorarmen zijn op allerlei manieren afzonderlijk in te stellen, met de optie om je scherm zo 130 graden te kantelen of 360 graden te draaien per arm. … lees meer

Bestel NewStar FPMA-D650DBLACK vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: 2 Plaatsing bureau Draai- en kantelbaar

Beoordelingen en reviews: NewStar FPMA-D650DBLACK van NewStar

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 8.4/10
Aantal: 2 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓