Canon BG-E22 Battery Grip


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Battery grips kopen? Koop goedkoop Battery grips van Canon, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Canon BG-E22 Battery Grip vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de Canon BG-E22 Battery Grip verbeter je het gebruiksgemak van de EOS R en EOS Ra. Deze battery grip heeft een ergonomisch ontwerp en extra ontspan- en instelknoppen. Je gebruikt de extra ontspanknop om eenvoudig in de portretstand te fotograferen. Dit is handig voor bijvoorbeeld portretfotografie. Daarnaast is er ruimte voor 2 LP-E6 of LP-E6N accu’s voor een langere gebruiksduur. De battery grip is stof- en spatwaterbestendig dankzij dezelfde magnesium behuizing als de EOS R en Ra. Hierdoor fotografeer je ook in slechte weersomstandigheden. … lees meer

Bestel Canon BG-E22 Battery Grip vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Canon Geschikt voor EOS R en Ra Ruimte voor 2 extra accu’s

Beoordelingen en reviews: Canon BG-E22 Battery Grip van Canon

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓