Microlife NEB 800


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

inhalators kopen? Koop goedkoop inhalators van Microlife, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Microlife NEB 800 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de Microlife NEB 800 vernevelaar voer je zowel thuis als onderweg een snelle aerosoltherapie behandeling uit om benauwdheidsklachten te verminderen. Het apparaat is compact en licht van gewicht zodat je hem gemakkelijk vervoert in de meegeleverde draagtas. Vul het medicatie compartiment met je voorgeschreven medicatie en start met één druk op de knop de behandeling. Inhaleer de medicatie met het mondstuk of gebruik het volledige masker om zowel via je neus als mond te inhaleren. De vernevelaar schakelt zichzelf automatisch uit als de medicatie op is, zodat je niet voor niets met het masker op je gezicht blijft zitten. Je gebruikt de NEB 800 zowel met batterijen als met een oplaadkabel. … lees meer

Bestel Microlife NEB 800 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Met 2 maskers Vernevelaar Met AC-adapter

Beoordelingen en reviews: Microlife NEB 800 van Microlife

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓