Microlife NEB 400


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

inhalators kopen? Koop goedkoop inhalators van Microlife, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Microlife NEB 400 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Microlife NEB 400 is een vernevelaar die speciaal is ontworpen om aerosoltherapie behandelingen voor kinderen comfortabeler te maken. Vul het teddybeer vormige apparaat met de benodigde medicatie en gebruik het kindermasker om via je neus en mond te inhaleren. Met één druk op de knop start je de behandeling, zodat benauwdheid en andere ademhalingsklachten snel verminderen. Er wordt ook een groot masker meegeleverd voor volwassenen. Na gebruik maak je de luchtslang en mondstukken eenvoudig schoon, waardoor je de volgende behandeling weer hygiënisch uitvoert. Met de meegeleverde draagtas neem je de NEB 400 gewoon met je mee op pad. … lees meer

Bestel Microlife NEB 400 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Met 2 maskers Vernevelaar Met stroomkabel

Beoordelingen en reviews: Microlife NEB 400 van Microlife

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓