Gardena Wandslangenbox 25 RollUp M/L wit


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Tuinslangen kopen? Koop goedkoop Tuinslangen van Gardena, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Gardena Wandslangenbox 25 RollUp M/L wit vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Gardena Wandslangenbox 25 RollUp M/L wit is geschikt voor een middelgrote tot grote tuin. Je bevestigt de wandhouder aan de muur en schuift de box erin. Hierin is hij 180 graden zwenkbaar. Je rekt de slang uit tot de gewenste lengte en je besproeit je tuin. Zo kom je met deze 25 meter lange tuinslang met gemak in iedere hoek van je tuin. Als je klaar bent, dan trek je kort aan het uiteinde van de slang, zodat hij vanzelf weer oprolt. Dankzij de meegeleverde muurbeugel, bevestigingsonderdelen en de tuinspuit met twee verschillende sproeistanden ben jij direct in staat om je tuin water te geven. … lees meer

Bestel Gardena Wandslangenbox 25 RollUp M/L wit vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Slanghaspel 25 meter slang Ø 13 millimeter

Beoordelingen en reviews: Gardena Wandslangenbox 25 RollUp M/L wit van Gardena

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 8.5/10
Aantal: 1 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓