Karcher WV 6 Plus Multi Edition Black


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Ruitenreinigers kopen? Koop goedkoop Ruitenreinigers van Karcher, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Karcher WV 6 Plus Multi Edition Black vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Karcher WV 6 Plus Multi Edition Black is een veelzijdige ruitenreiniger. Zo gebruik je hem niet alleen voor het zemen van je ramen, maar neem je er ook andere oppervlakte mee af zoals het keukenblad of de muur in de douche. Hij trekt het oppervlakte streeploos schoon, waarna het water in het reservoir van 0,15 liter belandt welke je gemakkelijk leegt. Voor de verschillende oppervlakken ontvang je 4 zuigstrips. Doordat de reiniger draadloos is en een waterreservoir heeft heb je alle bewegingsvrijheid. Je zit niet vast aan een stopcontact en hoeft geen emmertje water te sjouwen. De accu gaat bijna 3 uur mee. Genoeg tijd dus, om na de badkamer ook je autoruiten te zemen. … lees meer

Bestel Karcher WV 6 Plus Multi Edition Black vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Maximale accu/batterijduur 180 min Oplaadtijd accu 180 min Verwisselbare accu/batterij

Beoordelingen en reviews: Karcher WV 6 Plus Multi Edition Black van Karcher

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 8.9/10
Aantal: 9 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓