Stanley SXWTD-PC517


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Steekwagens kopen? Koop goedkoop Steekwagens van Stanley, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Stanley SXWTD-PC517 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Stanley SXWTD-PC517 is een plateauwagen die je helemaal plat vouw, zodat opslag in de garage of het magazijn geen enkel probleem is. Het in-en uitklappen doe je snel en eenvoudig, dus je pakt de wagen er gemakkelijk even bij voor alle zware dingen die verplaatst moeten worden. Als de spullen niet zwaarder zijn dan 120 kilogram tenminste, want dat is de maximale draagcapaciteit. Je kunt tijdens het verrijden van je spullen ook gewoon een gesprek blijven voeren: de dempende rubberen wielen zorgen ervoor dat de SXWTD-PC517 weinig geluid maakt. … lees meer

Bestel Stanley SXWTD-PC517 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Plateauwagen Draagcapaciteit: 120 kg Ingevouwen: 8 x 41 x 68 cm Uitgevouwen: 92 x 41 x 68 cm Gewicht: 6,4 kg

Beoordelingen en reviews: Stanley SXWTD-PC517 van Stanley

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓