Samsung RS68A8531S9


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Koelkasten kopen? Koop goedkoop Koelkasten van Samsung, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Samsung RS68A8531S9 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Achter de 4 deuren van de Samsung RS68A8531S9 zit een netto inhoud van 634 liter verscholen. Dat is ruim genoeg voor de boodschappen van een huishouden van 5 of meer personen. Zoek je extra verkoeling? Vul je glas dan met ijsblokjes of koud water uit de water- en ijsdispenser. Zet superkoelen of supervriezen aan voor je boodschappen gaat doen. Zo voorkom je dat de koelkast opwarmt door de nieuwe producten. Bovendien worden je boodschappen gelijk goed gekoeld. Op het flessenplateau is er ruimte voor wijn- en champagneflessen. Ook handig: de koelkast beschikt over No Frost. Je hoeft het vriesgedeelte dus nooit te ontdooien. … lees meer

Bestel Samsung RS68A8531S9 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Amerikaanse koelkast (178 cm hoog) Energieklasse E (kost 70 – 90 euro p.j.) Met water- en ijsdispenser

Beoordelingen en reviews: Samsung RS68A8531S9 van Samsung

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓