Samsung RS68A8832S9


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Koelkasten kopen? Koop goedkoop Koelkasten van Samsung, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Samsung RS68A8832S9 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Door de water- en ijsdispenser van de Samsung RS68A8832S9 Amerikaanse koelkast pak je snel een koud drankje. Houd een glas cola tegen de ijsdispenser en vul hem met ijsblokjes of pak een glas gekoeld water. Je bent verzekerd van voldoende ruimte: met een netto inhoud van 634 liter is deze koelkast geschikt voor een huishouden van meer dan 5 personen. De koelkast heeft een geluidsniveau van 35 decibel. Hierdoor hoor je bijna niet dat de koelkast aan staat. Grote flessen leg je op het flessenplateau. Zo blijft ook die lekkere wijn koel. De Amerikaanse koelkast heeft No Frost, hierdoor hoef je nooit meer handmatig te ontdooien. … lees meer

Bestel Samsung RS68A8832S9 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Amerikaanse koelkast (178 cm hoog) Energieklasse D (kost 50 – 70 euro p.j.) Met water- en ijsdispenser

Beoordelingen en reviews: Samsung RS68A8832S9 van Samsung

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 9.7/10
Aantal: 4 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓