Bosch SMS4HCW60E / Vrijstaand


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Vaatwassers kopen? Koop goedkoop Vaatwassers van Bosch, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Bosch SMS4HCW60E / Vrijstaand vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Bosch SMS4HCW60E zet je ook tijdens een avond film kijken aan. Met een geluidsniveau van 40 decibel hoor je bijna niet dat hij aanstaat. Gebruik de app om voor elke vaat het juiste programma te kiezen. Door een ingebouwde warmtewisselaar warmt het water op voor het je service schoonspoelt. Hierdoor ontstaan er geen scheuren of breuken. Staat de vaatwasser nog niet helemaal vol, maar wil je toch schone borden en glazen? Geen probleem. Gebruik het halve beladingsprogramma. Zo verbruik je niet meer water en energie dan nodig. Met de uitgestelde startfunctie bepaal je zelf de starttijd van het vaatwasprogramma. Zo zijn je borden en kopjes schoon wanneer jij dat wil. … lees meer

Bestel Bosch SMS4HCW60E / Vrijstaand vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Vrijstaande vaatwasser H 88 x B 66 x D 67 cm Energieklasse E | Geluidsniveau 40 dB

Beoordelingen en reviews: Bosch SMS4HCW60E / Vrijstaand van Bosch

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 9.2/10
Aantal: 1 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓