Foscam SD2X Wit


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

IP-camera’s kopen? Koop goedkoop IP-camera’s van Foscam, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Foscam SD2X Wit vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de Foscam SD2X-W bewaak je een grote buitenruimte in de buurt van je huis of kantoor. Dankzij het 2 megapixel beeld en de 18x optische zoom heb je ook goed zicht op situaties verderop. De beveiligingscamera draait en kantelt op afstand. Omdat hij vrijwel volledig om zijn as draait, bewaak je een groot deel van de tuin of oprit. De camera onderscheidt mensen van dieren, zodat je geen onterechte bewegingsmeldingen krijgt. In het donker heb je dankzij de nachtvisie zicht tot bijna 50 meter afstand. Beelden bewaar je op een geheugenkaart, op een NAS of in de cloud (abonnement nodig). Je koppelt de Foscam SD2X-W aan Google Assistant of Alexa om hem op te nemen in jouw slimme huis. … lees meer

Bestel Foscam SD2X Wit vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Voor binnen- en buitenshuis Cloud, SD kaart, NAS Instellen: plug & play

Beoordelingen en reviews: Foscam SD2X Wit van Foscam

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 9.5/10
Aantal: 4 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓