Foscam SD2 Wit


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

IP-camera’s kopen? Koop goedkoop IP-camera’s van Foscam, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Foscam SD2 Wit vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Bewaak de buitenkant van je huis of kantoor met de Foscam SD2-W ip-camera. Deze beveiligingscamera voor buiten draait en kantelt op afstand. Omdat hij vrijwel volledig om zijn as draait, bewaak je een groot deel van de tuin of oprit. Dankzij het full hd beeld en de 4x optische zoom met automatische focus heb je altijd goed zicht op de situatie. De camera onderscheidt mensen van dieren, zodat je geen onterechte bewegingsmeldingen krijgt. In het donker heb je dankzij de nachtvisie zicht tot bijna 30 meter afstand. Beelden bewaar je op een geheugenkaart, op een NAS of in de cloud (abonnement nodig). Je koppelt de Foscam SD2-W aan Google Assistant of Alexa om hem op te nemen in jouw slimme huis. … lees meer

Bestel Foscam SD2 Wit vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Voor buitenshuis Cloud, SD kaart, NAS Instellen: plug & play

Beoordelingen en reviews: Foscam SD2 Wit van Foscam

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 9.5/10
Aantal: 5 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓