Zanussi ZWFN946CW


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Wasmachines kopen? Koop goedkoop Wasmachines van Zanussi, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Zanussi ZWFN946CW vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Je doet de was voor 5 personen of meer in de Zanussi ZWFN946CW wasmachine. Ook kleine wasjes zijn geen probleem dankzij de AutoAdjust sensoren. Deze meten de hoeveelheid wasgoed per lading en passen daar automatisch het water- en energieverbruik op aan. Je wast beddengoed extra grondig met het CleanBoost programma. Dit wast op een warme temperatuur en voegt stoom toe aan het einde van de cyclus. Zo verdwijnen allergenen en bacteriën goed uit je wasgoed, waardoor je minder last hebt van jeuk. Gebruik het EasyWash 60′ of het Kort 30′ programma om je kleding snel schoon te wassen. Of klik op de FlexiTime knop om een ander wasprogramma in te korten. Zo trek je snel je favoriete kleding aan. … lees meer

Bestel Zanussi ZWFN946CW vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: 9 kg vulgewicht 1400 toeren | Energieklasse C Bouwkwaliteit: basisklasse

Beoordelingen en reviews: Zanussi ZWFN946CW van Zanussi

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓