Zanussi ZWFN743CW


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Wasmachines kopen? Koop goedkoop Wasmachines van Zanussi, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Zanussi ZWFN743CW vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Je doet eenvoudig een snelle was voor een huishouden van 1 of 2 personen met de Zanussi ZWFN743CW wasmachine. Met het EasyWash programma was je 5 kilogram wasgoed in slechts één uur tijd. Om een outfit snel op te frissen voor een etentje, kies je voor opfrissen. Hiermee zijn je kledingstukken in 14 minuten schoon. Gebruik FlexiTime om andere programma’s in te korten. Hiermee draai je met één druk op de knop een snellere was. Het CleanBoost wasprogramma wast je beddengoed extra grondig. Allergenen en bacteriën verdwijnen extra goed dankzij de toevoeging van stoom. Zo heb je minder last van jeuk bij een gevoelige huid. … lees meer

Bestel Zanussi ZWFN743CW vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: 7 kg vulgewicht 1400 toeren | Energieklasse D Bouwkwaliteit: middenklasse

Beoordelingen en reviews: Zanussi ZWFN743CW van Zanussi

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 7.6/10
Aantal: 2 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓