AEG QX6-1-ANIM


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Stofzuigers kopen? Koop goedkoop Stofzuigers van AEG, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. AEG QX6-1-ANIM vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de AEG QX6-1-ANIM schakel je snel tussen het stofzuigen van je vloer en het leegzuigen van moeilijk bereikbare plekken. Je pakt de handstofzuiger in een handomdraai uit de steel, waarna je de mini turboborstel bevestigt voor het verwijderen van dierenharen. De stofzuiger heeft ook ronddraaiende borstels in de vloerzuigmond, wat ‘m geschikt maakt voor tapijt. De ronddraaiende borstels reinigen tot diep in de vezels. Op de vloerzuigmond vind je de brush roll clean knop. Dit is een handig snufje waarmee je de borstel ontdoet van vastgelopen haren en vuil. Op een volle accu stofzuig je zo’n 45 minuten, waarna je de steelstofzuiger eenvoudig wegzet in de vloerstandaard. … lees meer

Bestel AEG QX6-1-ANIM vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Gemiddelde accuduur 45 min Geschikt voor dierenharen Gewicht 2,7 kg

Beoordelingen en reviews: AEG QX6-1-ANIM van AEG

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 8.6/10
Aantal: 20 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓