AEG QX6-1-40OG


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Stofzuigers kopen? Koop goedkoop Stofzuigers van AEG, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. AEG QX6-1-40OG vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de AEG QX6-1-40OG schakel je snel tussen het stofzuigen van je vloer en het leegzuigen van moeilijk bereikbare plekken. Je zet de stofzuiger in een handomdraai in de parkeerstand en pakt de handstofzuiger er gemakkelijk uit. Ook pak je de kierenzuigmond die je opbergt in de steel er snel bij. De stofzuiger heeft ronddraaiende borstels in de vloerzuigmond, wat ‘m ook geschikt maakt voor tapijt. De ronddraaiende borstels reinigen namelijk tot diep in de vezels. Op een volle accu stofzuig je zo’n 45 minuten op de normale stand, en binnen 4,5 uur is de accu weer volledig opgeladen. … lees meer

Bestel AEG QX6-1-40OG vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Gemiddelde accuduur 45 min Geluidsniveau 76 dB Gewicht 2,7 kg

Beoordelingen en reviews: AEG QX6-1-40OG van AEG

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 8.7/10
Aantal: 14 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓