Tado Add On – Slimme Radiator Thermostaat


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Thermostaten kopen? Koop goedkoop Thermostaten van Tado, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Tado Add On – Slimme Radiator Thermostaat vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De slimme radiatorthermostaat van Tado werkt niet met alle merken radiatorkranen. Controleer vooraf welk merk thermostaatknop je nu hebt. De radiatorknop van Tado is geschikt voor kranen van Caleffi, Comap, Danfoss, Giacomini, Herz, Olymp, Siemens en Terrier. De Tado Slimme Radiatorthermostaat (Uitbreiding) is een uitbreiding op het Tado slimme radiatorthermostaat starterspakket. Breid het starterspakket helemaal naar eigen wensen uit en voorzie elke radiator in huis van een slimme radiatorthermostaat. Dankzij de slimme radiatorknop stuur je de radiator aan via de app op je smartphone. Je smartphone staat continu in verbinding met de radiatorthermostaat en weet precies waar je bent. Zo gaat de temperatuur omlaag wanneer je weggaat en wordt het automatisch aangenaam warm wanneer je thuiskomt. Vervang je oude radiatorknop door de slimme radiatorthermostaat en ga direct met de Tado-app aan de slag. Zorg er wel voor dat je de Tado-bridge in je bezit hebt. Zonder de bridge is het niet mogelijk om de radiatorthermostaat aan te sturen. … lees meer

Bestel Tado Add On – Slimme Radiator Thermostaat vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Radiatorthermostaat Temperatuur 5 – 25 ºC App voor iOS en Android

Beoordelingen en reviews: Tado Add On – Slimme Radiator Thermostaat van Tado

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 9.1/10
Aantal: 145 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓