Einhell TE-AC 6 Silent


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Compressors kopen? Koop goedkoop Compressors van Einhell, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Einhell TE-AC 6 Silent vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Einhell TE-AC 6 Silent onderscheidt zich van andere compressors door het lage geluidsniveau. Met 57 decibel maakt de compressor een stuk minder lawaai tijdens het genereren van perslucht. Hierdoor hebben buren of huisgenoten er minder last van als je aan de slag gaat met een blaaspistool, bandenvulpistool of tacker. De TE-AC 6 Silent heeft een 6 liter ketel en 2 cilinders. Hierdoor is de ketel snel bijgevuld en hoef je niet lang te wachten voordat je weer aan de slag kunt. De werkdruk stel je zelf in, met een maximum van 8 bar. De compressor staat tot slot op stevige pootjes die trillingen absorberen, zodat hij op elke ondergrond stabiel blijft staan. … lees meer

Bestel Einhell TE-AC 6 Silent vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: 6 liter ketel Netto luchtopbrengst: 75 l/min 57 decibel

Beoordelingen en reviews: Einhell TE-AC 6 Silent van Einhell

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓