Einhell TE_AC 230/24


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Compressors kopen? Koop goedkoop Compressors van Einhell, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Einhell TE_AC 230/24 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De oliegesmeerde Einhell TE-AC 230/24 compressor gebruik je voor lichte tot middelzware klussen waar je luchtdruk voor nodig hebt. De maximale werkdruk is 8 bar, maar afhankelijk van de klus stel je ook een lagere druk in met de drukregelaar. De compressor heeft een 24 liter ketel en heeft een netto luchtopbrengst van 132 liter per minuut. Hierdoor heeft hij voldoende luchtreserves om bijvoorbeeld tackers, slagmoersleutels of vergelijkbaar pneumatisch gereedschap mee aan te drijven. Ga je op een andere plek in de werkplaats aan de slag, dan verrijd je de compressor eenvoudig met het hanvat en de grote wielen. Check het oliepeil via het handige kijkglas, zodat je op tijd bijvult en de TE-AC 230/24 lang meegaat. … lees meer

Bestel Einhell TE_AC 230/24 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: 24 liter ketel Netto luchtopbrengst: 132 l/min 72 decibel

Beoordelingen en reviews: Einhell TE_AC 230/24 van Einhell

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓