Caliber HCG020QI-B


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Wekkers kopen? Koop goedkoop Wekkers van Caliber, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Caliber HCG020QI-B vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Caliber HCG020QI-B gebruik je zowel als wekker, nachtlampje en als oplader voor je telefoon. Je leest de tijd af van het grote led display, die je `s nachts dimt. Zo heb je geen last van fel licht, maar zie je nog steeds goed hoe laat het is. Gebruik je de wekker als nachtlampje, dan pas je de kleur van het licht gemakkelijk aan jouw voorkeur aan. Is de batterij van je smartphone bijna leeg? Leg hem `s nachts bovenop de wekker en de accu laadt draadloos op. `s Ochtends wekt de wekker je met een zoemer en blijf je gerust nog even liggen dankzij de snoozefunctie. Voor je partner stel je een tweede wektijd in. Zo hebben jullie maar één wekker nodig. Let op: je laadt jouw smartphone alleen draadloos op als hij Qi technologie ondersteunt. … lees meer

Bestel Caliber HCG020QI-B vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Zoemer Smartphone draadloos opladen 2 wektijden, nachtlampje

Beoordelingen en reviews: Caliber HCG020QI-B van Caliber

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 9.2/10
Aantal: 1 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓