Metabo PowerMaxx BH 12 BL 16 (zonder accu)


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Boormachines kopen? Koop goedkoop Boormachines van Metabo, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Metabo PowerMaxx BH 12 BL 16 (zonder accu) vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Het compacte formaat van de Metabo PowerMaxx BH 12 BL 16 (zonder accu) maakt het een ideale accuboorhamer voor bovenhands gebruik. De boorhamer is licht genoeg om met de riemhaak aan je gereedschapsriem vast te maken, zodat je ook bovenop een ladder of steiger aan de slag gaat met boorwerk. Met een slagkracht van 1,3 joule boor je gaten van maximaal 16 millimeter groot in beton. Maar ook voor boren in andere materialen gebruik je de accuboorhamer. Want hoe zwaar de klus ook is, het toerental (met een maximum van 730 toeren per minuut) blijft altijd constant. Hierdoor werk je efficiënt en nauwkeurig.In deze uitvoering wordt geen accu meegeleverd. Maar ben je al in het bezit van een Metabo Ultra M 12 volt accu, dan gebruik je deze ook met de Metabo PowerMaxx BH 12 BL 16. … lees meer

Bestel Metabo PowerMaxx BH 12 BL 16 (zonder accu) vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Accuboorhamer 12 volt 1,3 joule

Beoordelingen en reviews: Metabo PowerMaxx BH 12 BL 16 (zonder accu) van Metabo

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓