Lenovo Tab P11 Pro Keyboard Cover AZERTY Grijs


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

tablet hoesjes kopen? Koop goedkoop tablet hoesjes van Lenovo, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Lenovo Tab P11 Pro Keyboard Cover AZERTY Grijs vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Je verandert je tablet in een kleine laptop met de Lenovo Tab P11 Pro Keyboard Cover AZERTY Grijs. Met het keyboard cover tik je makkelijk je mails en verslagen. Het trackpad op het toetsenbord zorgt ervoor dat je makkelijk navigeert je door je tablet. Je klikt het toetsenbord vast op de tablethoes. Met de standaard op de achterkant zet je je tablet in een comfortabele kijkhoek. Heb je je toetsenbord niet nodig? Dan haal je die gemakkelijk los. Je houdt dan de back cover over. De hoes is dan een stuk lichter en hou je daardoor makkelijker met één hand vast. Handig wanneer je aan het videobellen bent. De voorkant van je tablet is niet beschermd als je het toetsenbord losmaakt. Deze hoes heeft een uniek uiterlijk dankzij het textiel. … lees meer

Bestel Lenovo Tab P11 Pro Keyboard Cover AZERTY Grijs vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Geschikt voor de Lenovo Tab P11 Pro Keyboard Cover Kunststof

Beoordelingen en reviews: Lenovo Tab P11 Pro Keyboard Cover AZERTY Grijs van Lenovo

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓