Stanley DST100/8/6 Silent


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Compressors kopen? Koop goedkoop Compressors van Stanley, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Stanley DST100/8/6 Silent vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Ben je op zoek naar niet alleen een compacte compressor, maar ook naar een compressor die niet zoveel lawaai maakt, kies dan voor de Stanley DST100/8/6 Silent. Het geluidsniveau van 52 decibel op 4 meter afstand is namelijk bijzonder laag, in vergelijking met andere compressors. De 6 liter ketel maakt de DST100/8/6 Silent geschikt voor lichte werkzaamheden, zoals klussen met een tacker, blaaspistool of bandenvulpomp. Blaas er met een maximale luchtdruk van 8 bar elektronica of gereedschappen mee schoon of voorzie fiets- en autobanden van wat extra lucht. Dankzij het lage geluidsniveau gebruik je de draagbare compressor overal, zonder voor veel overlast te zorgen. … lees meer

Bestel Stanley DST100/8/6 Silent vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Voor lichte werkzaamheden 6 liter ketel Netto luchtopbrengst: 105 l/min 52 Decibel Olievrij

Beoordelingen en reviews: Stanley DST100/8/6 Silent van Stanley

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓