Sony PlayStation 5 DualSense draadloze controller + oplaadstation


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Controllers kopen? Koop goedkoop Controllers van Sony, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Sony PlayStation 5 DualSense draadloze controller + oplaadstation vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Game draadloos met een volle acculading met de Sony PlayStation 5 DualSense draadloze controller door deze in het oplaadstation te plaatsen als je niet gamet. Gebruik de controller als extra, naast de DualSense controller die je bij de PS5 gekregen hebt of speel jouw game met 2 spelers. Breng de game tot leven in je handen met de Sony PlayStation 5 DualSense draadloze controller. De DualSense controller is voorzien van haptische (voelbare) feedback, waardoor je bijvoorbeeld voelt wanneer je door de grindbak rijdt in een race game. Ook krijgen de controllers dynamische triggereffecten, triggers met weerstand die zich aanpassen aan de game die je speelt. Wanneer je een boog spant om een pijl te schieten, voel je dat de spanning op je vingers opbouwt. Met deze draadloze controller ben je niet beperkt in je bewegingsvrijheid door een kabel. De DualSense controller bedien je gemakkelijk door de symmetrische vorm, grootte en knopindeling. … lees meer

Bestel Sony PlayStation 5 DualSense draadloze controller + oplaadstation vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: PS5 Draadloos Haptische feedback

Beoordelingen en reviews: Sony PlayStation 5 DualSense draadloze controller + oplaadstation van Sony

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: /10
Aantal: Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓