Somfy Radiatorkraan Duo Pack + TaHoma Box


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Thermostaten kopen? Koop goedkoop Thermostaten van Somfy, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Somfy Radiatorkraan Duo Pack + TaHoma Box vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met dit Somfy Radiatorkraan Duo Pack + TaHoma Box regel je de temperatuur in 2 kamers. Dankzij de meegeleverde TaHoma Box bedien je de radiatorkranen direct via internet en koppel je ze aan andere Somfy producten. Zo werken de slimme apparaten in je huis met elkaar samen. Je bespaart energiekosten omdat de radiatorthermostaat uitschakelt als er een raam openstaat. Bovendien is hij zelflerend. Hierdoor weet de thermostaat wanneer hij moet inschakelen en hoe lang het duurt voor de kamer warm is. De Somfy Thermostatische Radiatorkraan is aan te sluiten op de meeste bestaande thermostaatkranen. Controleer vooraf welk merk thermostaatknop je nu hebt. De radiatorknop van Somfy is geschikt voor kranen van Caleffi, Comap, Danfoss, Giacomini, Herz, Olymp, Siemens en Terrier . … lees meer

Bestel Somfy Radiatorkraan Duo Pack + TaHoma Box vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Slimme radiatorthermostaat Werkt op batterijen TaHoma Box meegeleverd

Beoordelingen en reviews: Somfy Radiatorkraan Duo Pack + TaHoma Box van Somfy

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: /10
Aantal: Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓