Sphero Mini Golf


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

robots kopen? Koop goedkoop robots van Sphero, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Sphero Mini Golf vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Leer je kinderen spelenderwijs programmeren met de Sphero Mini Golf. De Sphero lijkt een simpele golfbal, maar het is een robot met functies waar R2-D2 nog jaloers op zou zijn. Via de Sphero App bedien je de Sphero Mini Golf met je smartphone of tablet, dus je golfclub kan in de schuur blijven staan. Kies voor directe bediening en schiet de robotbal af met de Slingshot modus of stuur de Sphero om lastige hoekjes heen met de Joystick modus. Voor extra uitdaging laat je je kinderen via de Sphero App een programma schrijven voor de Sphero Mini. Bouw zelf een parcours en kijk of het lukt om de Sphero een van tevoren uitgestippeld pad te laten volgen. Als je kinderen dan eindelijk hun hole-in-one maken, hebben ze niet alleen plezier gehad, maar ook iets geleerd over coderen. … lees meer

Bestel Sphero Mini Golf vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Robotbal Geschikt voor iOS en Android

Beoordelingen en reviews: Sphero Mini Golf van Sphero

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 8.9/10
Aantal: 28 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓