PerfectPro DABPRO


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Bouwradio’s kopen? Koop goedkoop Bouwradio’s van Perfectpro, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. PerfectPro DABPRO vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De PerfectPro DABPRO is een bouwradio voor werkplaatsen, garages of ateliers tot 150m2. Dankzij zijn robuuste afwerking kan deze radio wel tegen een stootje. Daarnaast is het apparaat ook bestand tegen regen, vuil en stof. Handig als je veel op bouwplaatsen werkt. De radio ontvangt DAB+ en FM-zenders en heeft ruimte om 5 voorkeurzenders op te slaan. Het is ook mogelijk om te luisteren naar je eigen muziek. Koppel een afspeelapparaat draadloos via bluetooth of de aux-ingang op de achterzijde. Zo geniet je tijdens het klussen van je favoriete afspeellijsten. De DABPRO heeft een 1,8 meter snoer waardoor je veel bewegingsvrijheid hebt. Geen stopcontact in de buurt? De bouwradio werkt ook op batterijen. … lees meer

Bestel PerfectPro DABPRO vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: FM en DAB+ radio Speelt via bluetooth en aux 18 cm breed, 18 cm hoog

Beoordelingen en reviews: PerfectPro DABPRO van Perfectpro

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 9.3/10
Aantal: 5 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓