Cooler Master MWE 550 Bronze-v2 – 230V


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Computervoedingen kopen? Koop goedkoop Computervoedingen van Cooler Master, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Cooler Master MWE 550 Bronze-v2 – 230V vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Voorzie al je componenten van stroom met de Cooler Master MWE 550 Bronze-v2 – 230 V computervoeding. Met een vermogen van 550 watt is hij geschikt voor een setup met een krachtige processor en videokaart, zoals de RTX 2070 Super. Deze PSU is beveiligd tegen stroompieken, onderspanning, overspanning, kortsluiting en oververhitting. Hierdoor werkt de voeding veilig in iedere situatie. Het 80 Plus Bronze certificaat geeft aan dat minimaal 85% van het opgenomen vermogen gebruikt wordt om de computer van stroom te voorzien. Hierdoor gaat er minder stroom verloren dan bij een voeding zonder dit keurmerk. Bang voor veel lawaai tijdens gebruik? De ingebouwde 120 millimeter ventilator draait op basis van de temperatuur, zodat er geen overdreven lawaai ontstaat bij normaal gebruik. … lees meer

Bestel Cooler Master MWE 550 Bronze-v2 – 230V vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Vermogen 550 W 80 PLUS Bronze Niet modulair

Beoordelingen en reviews: Cooler Master MWE 550 Bronze-v2 – 230V van Cooler Master

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓