Cooler Master MWE 750 Gold-v2 Full modular


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Computervoedingen kopen? Koop goedkoop Computervoedingen van Cooler Master, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Cooler Master MWE 750 Gold-v2 Full modular vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Voorzie je ATX gaming pc met een krachtige, energiezuinige en volledig modulaire computervoeding met de Cooler Master MWE 750 Gold-v2 Full Modular. De voeding is voorzien van het 80 Plus Gold Certificaat. Dit houdt in dat minimaal 89% van de opgenomen stroom gebruikt wordt en zuiniger benut wordt. Met een vermogen van 750 watt heb je genoeg stroom om een krachtige videokaart, zoals de RTX 3070, te gebruiken. Dankzij het volledig modulaire design voorzie je al je componenten van evenveel stroom en schakelt de voeding naar een ander onderdeel wanneer nodig. Daarnaast zorgt het voor een opgeruimde computerkast, omdat je minder kabels nodig hebt om de voeding aan te sluiten. … lees meer

Bestel Cooler Master MWE 750 Gold-v2 Full modular vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Vermogen 750 W 80 PLUS Gold Modulair (PSU)

Beoordelingen en reviews: Cooler Master MWE 750 Gold-v2 Full modular van Cooler Master

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓