Cooler Master V750 Gold-v2


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Computervoedingen kopen? Koop goedkoop Computervoedingen van Cooler Master, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Cooler Master V750 Gold-v2 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Cooler Master V750 Gold-v2 is een volledig modulaire en energiezuinige voeding voor je ATX gaming pc. Het energiezuinige komt terug in het 80 Plus Gold certificaat, wat inhoudt dat hij 89% efficiënter is qua stroomgebruik. Minimaal 89% van de opgenomen stroom voorziet de computer van stroom, waardoor er minder verloren gaat. Het vermogen van 750 watt is genoeg om een krachtige videokaart, zoals de RTX 3070, van stroom te voorzien. Bang voor lawaai tijdens een intensief potje gamen? Geen zorgen. Door de 135 millimeter ventilator wordt hete lucht continu stilletjes weggevoerd. Het volledig modulaire design zorgt voor een evenredige verdeling van stroom over al je componenten. Zo vermindert deze de toevoer naar bijvoorbeeld je videokaart op het moment dat je deze niet gebruikt. Daarnaast zorgt het modulaire design voor een opgeruimde computerkast, omdat je minder kabels nodig hebt om de voeding aan te sluiten. … lees meer

Bestel Cooler Master V750 Gold-v2 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Vermogen 750 W 80 PLUS Gold Modulair (PSU)

Beoordelingen en reviews: Cooler Master V750 Gold-v2 van Cooler Master

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 9.3/10
Aantal: 1 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓