Cooler Master V750 SFX Gold


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Computervoedingen kopen? Koop goedkoop Computervoedingen van Cooler Master, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Cooler Master V750 SFX Gold vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Voorzie je ATX gaming pc van een krachtige en energiezuinige voeding. De Cooler Master V750 SFX Gold beschikt namelijk over het 80 Plus Gold certificaat, waardoor hij minimaal 89% efficiënter is qua stroomgebruik. Dit houdt in dat minimaal 89% van het opgenomen vermogen de computer voorziet van stroom. Met een vermogen van 750 watt, heb je genoeg stroom om een krachtige videokaart te gebruiken, zoals de RTX 3070. Door het modulaire design wordt de stroom optimaal verdeeld over al je componenten. Heeft je RAM op een moment minder stroom nodig? Dan stuurt de voeding de energie naar componenten die een extra zetje in de rug nodig hebben. Daarnaast zorgt het modulaire design ervoor dat je de voeding met minder kabels verbindt dan bij een non-modulaire voeding. Zo houd je de behuizing netjes opgeruimd en overzichtelijk. … lees meer

Bestel Cooler Master V750 SFX Gold vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Vermogen 750 W 80 PLUS Gold Modulair (PSU)

Beoordelingen en reviews: Cooler Master V750 SFX Gold van Cooler Master

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓