Nacon Xbox X Pro Compact Controller Wit


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Controllers kopen? Koop goedkoop Controllers van Nacon, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Nacon Xbox X Pro Compact Controller Wit vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Game met meer grip dan de standaard Xbox controller met de Nacon Xbox X Pro Compact Controller. Neem de controle over jouw game met de holle analoge sticks met rubberen coating. Ook de gehele achterkant is van een coating voorzien, waardoor de controller steviger in jouw hand ligt. De knoppen indeling is hetzelfde als de originele Xbox controller, waardoor deze x Pro meteen vertrouwd aanvoelt. Bovendien stel je de programmeerbare knoppen in, zodat jij alle belangrijke in-game functies onder de duim hebt. Zo hoef je jouw duimen niet onnodig van de analoge sticks af te halen. Stel ook de balans van de controller af door meegeleverde gewichtjes toe te voegen in de controller. … lees meer

Bestel Nacon Xbox X Pro Compact Controller Wit vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Xbox Series X/S, Xbox One en pc Bedraad Programmeerbare knoppen

Beoordelingen en reviews: Nacon Xbox X Pro Compact Controller Wit van Nacon

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 10/10
Aantal: 2 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓