It Takes Two Xbox One


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Games kopen? Koop goedkoop Games van Electronic Arts, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. It Takes Two Xbox One vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Ga op het wildste avontuur van je leven in It Takes Two. Deze game combineert de verschillende genres actie, platform en avontuur. Het verhaal is geoptimaliseerd voor co-op spelers, 2 spelers die samen het verhaal beleven. Je speelt als het duo Cody en May, 2 mensen die in een pop zijn veranderd door een magische spreuk. Gevangen in een fantasiewereld ben je uitgedaagd om de relatie tussen Cody en May te redden door liefdes guru dokter Hakim. Het is aan jou om een grote hoeveelheid vrolijke uitdagingen te voltooien voordat Cody en May naar het normale leven terug kunnen keren. Deze game speel je met maximaal 2 spelers. Je speelt deze game ook samen via het internet met een vriend die het spel niet bezit, via Friend’s Pass. Zo nodig je een vriend of vriendin uit en speel je samen. Dit doe je cross-gen, dus PlayStation 5 speelt met PlayStation 4 en Xbox en pc met elkaar. PlayStation met Xbox is niet mogelijk. … lees meer

Bestel It Takes Two Xbox One vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Xbox One Max. 2 spelers Actie

Beoordelingen en reviews: It Takes Two Xbox One van Electronic Arts

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓