Bravely Default 2


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Games kopen? Koop goedkoop Games van Nintendo, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Bravely Default 2 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Het verhaal Vergezel de Helden van het Licht op hun missie om de balans in de wereld te herstellen in Bravely Default 2 voor de Nintendo Switch. Leid je team op een reis door de vijf koninkrijken, ga op zoek naar de kristallen en zorg dat die weer terug op hun plek komen. Gebruik asterisks om jobs en vaardigheden vrij te spelen waarmee je het op kunt nemen tegen allerlei monsters, en gebruik het Brave- en Default-systeem om zelf te bepalen hoeveel risico je wilt nemen. Geleid door het licht De wereld staat er buitengewoon slecht voor. Overstromingen, stijgende temperaturen, natuurrampen, het verdwijnen van de kristallen vormt een bedreiging voor alles dat leeft. De hoop van iedereen ligt in de handen van de Helden van het Licht: vier legendarische krijgers die de elementen weer in balans kunnen brengen. Vergezel de hoofdpersoon Seth en zijn medereizigers Gloria, Elvis en Adelle op hun reis door het levendige Excillant. Combineer hun krachten en versla degenen die de kristallen hebben gestolen om te voorkomen dat de wereld volledig door de chaos wordt verscheurd. Vecht op jouw manier Met het Brave- en Default-systeem geeft Bravely Default II een unieke twist aan de turn-based RPG-formule, waarbij spelers vol op de aanval kunnen gaan ten koste van toekomstige beurten, of een meer defensieve tactiek kunnen hanteren om later in het gevecht over meer beurten te beschikken. Je moet de juiste balans zien te vinden in het offensief en defensief spelen om te zegevieren tegen de meest uiteenlopende vijanden. Verzamel asterisks: magische artefacten die jou en je bondgenoten gloednieuwe jobs kunnen geven en pas hun eigenschappen naar eigen wens aan om het ultieme team samen te stellen. Verken de weelderige gebieden in Excillant, maak een praatje met de unieke inwoners en vorm een hecht team van helden. Deze game speel je met maximaal 1 speler. … lees meer

Bestel Bravely Default 2 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Nintendo Switch Actie Maximaal 1 speler

Beoordelingen en reviews: Bravely Default 2 van Nintendo

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 10/10
Aantal: 1 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓