Canon EOS R6 + RF 50mm f/1.8 STM


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Digitale camera’s CSC kopen? Koop goedkoop Digitale camera’s CSC van Canon, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Canon EOS R6 + RF 50mm f/1.8 STM vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Canon EOS R6 + RF 50mm f/1.8 STM is een full frame systeemcamera voor professionele portretfotografen. Met de 50mm lens maak je foto’s met een zachte achtergrondonscherpte dankzij het grote maximale diafragma van f/1.8. Hierdoor komt het model los van de achtergrond. De grote sensor en snelle DIGIC X processor zorgen voor heldere en scherpe foto’s. Donkere locaties zijn geen probleem met de 5 stops beeldstabilisatie. Je schiet hiermee zowel foto’s als videobeelden uit de hand zonder bewegingsonscherpte. Als je de mechanische sluiter gebruikt, fotografeer je met 12 beelden per seconde. Dit is ideaal om bewegende onderwerpen vast te leggen, zoals sporters en wilde dieren. In combinatie met het snelle autofocussysteem, dat dieren herkent en volgt, zijn je foto’s scherp. De gezichts- en oogherkenning zorgt ervoor dat de camera automatisch scherpstelt op ogen. Dit is handig voor portret- en bruiloftsfotografen. … lees meer

Bestel Canon EOS R6 + RF 50mm f/1.8 STM vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Full frame CMOS sensor 20 megapixels 4K 60fps

Beoordelingen en reviews: Canon EOS R6 + RF 50mm f/1.8 STM van Canon

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: /10
Aantal: Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓