LG 34WN780


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Monitoren kopen? Koop goedkoop Monitoren van LG, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. LG 34WN780 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Maak gebruik van extra veel schermruimte voor fotobewerking, films kijken en andere zaken met de LG Ergo 34WN780 ultrawide ergonomische QHD monitor. Open bijvoorbeeld 4 spreadsheets met tabellen en grafieken naast elkaar voor een overzichtelijk werkveld. Door de ergonomische monitorarm creëer je eenvoudig de juiste werk- en zithouding. Draai, kantel of verstel de monitor in de hoogte om comfortabel aan de slag te gaan. De monitorarm bevestig je aan de achterkant van je bureau, waardoor je genoeg ruimte overhoudt voor bijvoorbeeld randapparatuur en notities. Door de QHD resolutie en HDR10 ondersteuning ervaar je levendige en natuurgetrouwe beelden, bijvoorbeeld tijdens het bewerken van je foto’s of het kijken van een film. Heb je een AMD videokaart voor het grafisch ontwerpen? Dan zorgt de FreeSync technologie ervoor dat deze synchroon loopt met de verversingssnelheid van je monitor. Dit voorkomt haperingen, bijvoorbeeld tijdens het bewerken van je video’s. … lees meer

Bestel LG 34WN780 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: 34 inch 3440 x 1600 resolutie Hdmi, DisplayPort

Beoordelingen en reviews: LG 34WN780 van LG

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 9.4/10
Aantal: 2 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓