Sony A7C Zilver + FE 35mm f/1.8


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Digitale camera’s CSC kopen? Koop goedkoop Digitale camera’s CSC van Sony, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Sony A7C Zilver + FE 35mm f/1.8 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de Sony A7C Zilver + FE 35mm f/1.8 maak je onder andere straat-, landschaps- en portretfoto’s. De systeemcamera is licht en compact en heeft een full frame sensor. Dit maakt hem geschikt voor gevorderde en professionele foto- en videografen. De 24,2 megapixel zorgt voor heldere beelden. Daarnaast maak je scherpe video opnames in 4K 30fps. Dankzij de ingebouwde beeldstabilisatie neem je de video’s stabiel op uit de hand. Met het draaibare touchscreen fotografeer je vanuit lastige hoeken of film je gemakkelijk jezelf tijdens het vloggen. Autofocus De camera beschikt over een grote full frame sensor met 693 fasedetectie autofocuspunten die 93% van het volledige beeldscherm beslaan. Zo stel je gemakkelijk en nauwkeurig scherp op elk punt van het beeld. Leg actiemomenten snel vast met 10 beelden per seconde. Dankzij de 4D-Focus stel je snel scherp op bewegende onderwerpen. De camera volgt het onderwerp en voorspelt de volgende actie. Met de Realtime Eye autofocus stel je automatisch scherp op de ogen van zowel mensen als dieren. Ideaal voor het fotograferen van portretten of het vastleggen van jouw huisdieren. 4K video Met de A7C neem je video’s op in 4K resolutie. In deze resolutie film je met 30 frames per seconde. Dankzij de volledige pixeluitlezing zonder pixelsamenvoeging, behaal je door middel van oversampling videokwaliteit dat gelijk staat aan 6K beeldkwaliteit. Zo staat de camera garant voor scherpe en heldere video’s. In combinatie met de ingebouwde beeldstabilisatie zijn je video’s stabiel. De technologie corrigeert tot 5 stops, waardoor bewegingsonscherpte wordt verminderd. Dit is ook handig voor fotograferen op donkere locaties. Lichtsterke lens Deze compacte en lichtgewicht lens neem je gemakkelijk mee op reis. De lens heeft een vaste brandpuntsafstand van 35mm, waarmee je onder andere macro, landschaps- en portretfoto’s maakt. Dankzij het maximale diafragma van f/1.8 is de lens lichtsterk. Je fotografeert bijvoorbeeld op donkere locaties of tijdens zonsondergang. … lees meer

Bestel Sony A7C Zilver + FE 35mm f/1.8 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: 24,2 megapixels Full frame Exmor R CMOS sensor 4K 30fps

Beoordelingen en reviews: Sony A7C Zilver + FE 35mm f/1.8 van Sony

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: /10
Aantal: Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓