Korg Volca Sample 2


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Samplers kopen? Koop goedkoop Samplers van Korg, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Korg Volca Sample 2 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Korg Volca Sample 2 is een sampler met een eenvoudig sample management systeem. Via de usb aansluiting aan de zijkant verbind je de sampler met je pc voor snelle en eenvoudige samplemanagement. Dankzij de gratis Librarian software stuur je samples en patronen heen en weer. Met de Start Delay functie vertraag je de start van elk stuk om verschillende soorten grooves en swings te programmeren. Deze sampler heeft met 200 geheugenplaatsen de capaciteit verdubbeld ten opzichte van zijn voorganger. Er zijn 150 samples ingebouwd, waardoor je 50 plekken zelf opvult. De sampler werkt op 6 AA batterijen. Hierdoor gebruik je hem overal. … lees meer

Bestel Korg Volca Sample 2 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Sampler Usb aansluiting Start Delay functie

Beoordelingen en reviews: Korg Volca Sample 2 van Korg

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 5.2/10
Aantal: 1 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓