Samsung The Premiere LSP7T


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Beamers kopen? Koop goedkoop Beamers van Samsung, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Samsung The Premiere LSP7T vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de Samsung The Premiere LSP7T hoef je niet meer naar de bioscoop. De beamer heeft een 4K UHD resolutie, waardoor je kleine details duidelijk ziet. De HDR ondersteuning en hoge contrastverhouding dragen bij aan subtiele kleurovergangen en een intense weergave van natuurgetrouwe felle kleuren. De Premiere LSP7T beschikt over smart functies, waarmee je binnen een handomdraai bijvoorbeeld een Netflix film of YouTube video opzet. Via de geïntegreerde Airplay 2 stream je gemakkelijk films, muziek of programma’s vanaf jouw iPhone, iPad of Mac. De beamer heeft vier modi die speciaal gemaakt zijn voor verschillende gebruikssituaties. Zo zet je de ‘Dynamic Mode’, een modus met een hoge helderheid, aan als je overdag een film kijkt en zie je in de Filmmaker Mode het realistische beeld dat de regisseur voor ogen had. Door de hoeveelheid licht van 2200 ANSI lumen, komen de projecties het beste naar voren in middelgrote ruimtes – zoals woonkamers en kleine zalen – met de lichten uit. Dankzij de ultra short throw functie projecteert de beamer beelden van maximaal 120 inch, wat neerkomt op een diagonaal van ongeveer 3 meter, vanaf 30 centimeter afstand tot de muur. De beamer heeft een laser als lichtbron, wat ervoor zorgt dat hij gemiddeld langer meegaat dan een projector met een lamp als lichtbron. … lees meer

Bestel Samsung The Premiere LSP7T vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: (3.840 x 2.160) 4K 2.200 ANSI lumen Thuisbioscoop, draadloos streamen

Beoordelingen en reviews: Samsung The Premiere LSP7T van Samsung

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 7.5/10
Aantal: 1 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓