Brabantia Sort & Go 40 liter Wit


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Prullenbakken kopen? Koop goedkoop Prullenbakken van Brabantia, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Brabantia Sort & Go 40 liter Wit vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Brabantia Sort & Go 40 liter Wit is ideaal voor het weggooien van restafval, papier, of plastic. Dankzij de rechthoekige vorm plaats je de prullenbak gemakkelijk tegen een muur. Zo neemt hij weinig ruimte in beslag en is de prullenbak geschikt voor in de keuken. De prullenbak heeft een inhoud van 40 liter. Dit is voldoende voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Dankzij het grote handvat verplaats je de prullenbak gemakkelijk en gaat legen ook heel eenvoudig. … lees meer

Bestel Brabantia Sort & Go 40 liter Wit vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Zonder afvalscheiding, Wandafvalemmer 40 l Keuken, Kantoor

Beoordelingen en reviews: Brabantia Sort & Go 40 liter Wit van Brabantia

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓