Corsair K60 RGB Pro Mechanisch Gaming Toetsenbord AZERTY


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

toetsenborden kopen? Koop goedkoop toetsenborden van Corsair, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Corsair K60 RGB Pro Mechanisch Gaming Toetsenbord AZERTY vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met het Corsair K60 RGB Pro Mechanisch Gaming Toetsenbord speel je competitieve games en registreren jouw toetsaanslagen precies. De toetsen van deze K60 zijn voorzien van Cherry VIOLA cross-lineair switches, die je met gelijkblijvende kracht indrukt. Zo voelt het indrukken van de toetsen soepel en is er nauwelijks vertraging tussen het aanslaan van de toets en het in-game uitvoeren van de actie. Ook stel je de RGB verlichting naar wens in en geef je iedere toets een eigen kleur. Geef bijvoorbeeld bij Call of Duty de knop voor het wisselen van wapens een eigen kleur. Bovendien stel je met de iCUE software macro’s in en wijs je belangrijke in-game functies toe aan de toetsen die je gebruikt. … lees meer

Bestel Corsair K60 RGB Pro Mechanisch Gaming Toetsenbord AZERTY vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Bedraad 16,8 miljoen kleuren verlichting Cherry VIOLA cross-lineair switches

Beoordelingen en reviews: Corsair K60 RGB Pro Mechanisch Gaming Toetsenbord AZERTY van Corsair

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 8.7/10
Aantal: 3 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓